Battery Pack

0
Met een battery pack laad je jouw smartphone of tablet gemakkelijk, veilig en snel op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

De beste Battery Pack

Een power bank battery pack is een externe oplader die ervoor zorgt dat je altijd je smartphone of tablet kunt ophalen. Deze Battery Pack is eenvoudig om mee te nemen onderweg aangezien hij weinig ruimte in beslag neemt en zeer licht is. De werking van dit product is vrij simpel. Het Battery Pack zelf moet af en toe opgeladen worden. Het opladen hiervan kun je doen met de kabel die word meegeleverd en die speciaal is gemaakt voor jouw battery pack. Deze kabel stop je in een oplader van thuis met een usb-poort. Uiteraard kun je ook via de computer een battery pack opladen. Op het moment dat je battery pack opgeladen is zie je dit aan het aantal streepjes of aan het percentage van de accu op de battery pack zelf. Vervolgens kun je hem eenvoudig meenemen en gebruiken om op te laden. 

De capaciteit

Nadat je de usb-kabel vanaf de smartphone of tablet in de usb boort van de battery pack steekt zal de smartphone of tablet beginnen met opladen. De capaciteit van de powerbank wordt altijd neergezet in mAh. Dit betekent niks anders dan de tijd dat de batterij een bepaalde stroom kan geven. Op het moment dat je meer stroom vraagt, doordat je bijvoorbeeld meerdere apparaten tegelijk wilt opladen, zal de accu van de powerbank dus ook sneller leeg zijn. Sommige smartphones hebben meer mAh nodig dan andere. Vanzelfsprekend heeft een tablet ook meer mAh nodig dan een smartphone.

Meer informatie over de werking

De batterijen werken het beste bij een temperatuur van tussen de 16 en ongeveer de 23 graden. Zorg ervoor dat de power bank battery pack niet uren lang in de zon ligt. Let op goed op tijdens wintersport aagezien de meeste battery packs niet goed bestand zijn tegen vocht. De accu van de powerbank kan tevens sneller leeg raken door kou of warmte.
 
Wanneer je de powerbank in je jaszak stopt kan deze snel gaan ontladen. Daarom is het belangrijk om hem ingewikkeld in een doek in je tas te plaatsen. Hetzelfde geld voor flinke hitte. Bij een enorme hitte kun je het beste de powerbank thuis laten. Dit is namelijk niet goed voor de levensduur van het apparaat. Het is ook belangrijk om originele kabels te gebruiken bij het opladen. Wanneer je namelijk een goedkoop kabeltje van lage kwaliteit gebruikt kan het apparaat stuk gaan of zelfs kortsluiting ontstaan.

Voordelen

Met een Battery Pack blijf je altijd bereikbaar aangezien je bij een lege smartphone meteen kunt heropladen. Daarnaast hebben sommige battery packs een ontzettend grote accu die jouw smartphone zelfs 6 tot 10 keer volledig kunnen opladen. Je kunt er dus een lange tijd mee doen zonder je enige zorgen te hoeven maken levensduur van de batterij!
 

Powerbankcenter.nl

De service van Powerbankcenter.nl is zeer goed te noemen. Zo kun je profiteren van een groot aanbod van producten, is er de mogelijkheid om tot 30 dagen retourneren en krijg je je product de volgende dag al in huis. Daarnaast zijn er vaak lucratieve aanbiedingen en kun jij profiteren van onze lage prijzen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »