Solar Powerbank

4
Met een solar powerbank laadt je de power bank gemakkelijk op met behulp van zonne-energie ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteren op:

Solar powerbank: denk aan het milieu

Er zijn veel verschillende soorten power banks. Zodra een powerbank leeg is moet deze ook weer opgeladen worden en de gebruikte stroom hiervoor is niet goed voor het milieu. Gelukkig zijn er nu oook solar powerbanks die werken op zonne-energie. De solar powerbank is dan ook een product die zeer handig is op te laden met behulp van zonne-energie.

Meer informatie

Een power bank solar heeft verschillende zonnecellen. Deze cellen vangen als het ware een deel van de zon op en dit zorgt ervoor dat de powerbank opgeladen wordt. Een solar powerbank kopen is dan ook een ideale keuze wanneer je een paar dagen op pad bent en geen toegang hebt tot een stopcontact. Wanneer jij je bijvoorbeeld op een plek bevindt met veel zon, zonder stopcontact in de buurt, kun jij eindeloos gebruik blijven maken van deze powerbank. Zo is het zelfs mogelijk om maandenlang je smartphone te blijven gebruiken zonder hem op te hoeven laden met een reguliere stopcontact. De powerbank zonne energie werkt in Nederland het beste op het strand. Hier is er immers ook veel zon dat ervoor zal zorgen dat de solar powerbank snel oplaadt. Het opladen van een solar powerbank gaat overigens wel een stuk langzamer dan via het reguliere stopcontact.

Verschillende uitvoeringen

Op onze website, powerbankcenter.nl, kun je kiezen uit veel modellen. Kies voor een 
powerbank solar die jij er mooi uit vindt zien. Ook is het belangrijk om goed naar de specificaties te kijken. Op het moment dat je graag een powerbank wilt hebben met een sterke accu kunnen wij er eentje aanraden met een vermogen van minimaal 8000 mAh. Een powerbank met zonnecellen wordt vaak meegenomen tijdens hikingstochten waarbij het natuurlijk ook vaak regent en/of vochtig is. Daarom hebben wij ook een solar power bank die spat- en waterdicht is. Hierdoor kun jij zonder problemen met jouw powerbank op survivaltocht gaan. Maar niet alleen tijdens extreme omstandigheden is dit een waterdichte functie handig. Tijdens het dagelijks leven heb je ook vaak genoeg te maken met regen en vochtige omstandigheden die funest kunnen zijn.

Wat kenmerkt dit product?

  • Een groot voordeel is dat je altijd bereikbaar bent en altijd die leuke foto kunt maken. Het zou toch zonde zijn om een mooi fotomoment te missen omdat de accu van je telefoon op is?
  • Doordat de powerbank vanzelf door de zon weer wordt opgeladen kun je je smartphone eindeloos blijven opladen. Zo maakt het niet uit of het opladen wat langzamer gaat, uiteindelijk zal je smartphone namelijk altijd en overal opgeladen zijn.

De mogelijkheden van onze website

Powerbankcenter.nl is in het bezit van een webshop keurmerk licentie wat inhoudt dat je bij ons veilig aankopen kunt doen. Ben je niet tevreden dan zoeken we samen naar een oplossing. Naast een solar powerbank zijn er ook talloze andere interessante producten te vinden op deze webshop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »