Draadloze Powerbank

3
Met een draadloze powerbank voorkom je geklungel met kabels en laadt je jouw smartphone draadloos op. ✓ Veilig online kopen en betalen ✓ Niet tevreden? Geld terug ✓ Webshop Keurmerk ✓ Zeer groot assortiment ✓ Snelle verzending.
Lees meer
Sorteren op:

Een draadloze powerbank

Een draadloze powerbank zorgt ervoor dat jij ten alle tijden de smartphone kunt opladen. Je hebt dan ook geen gedoe meer met kabels om jouw smartphone op te laden. Met de draadloze powerbank kun je namelijk jouw smartphone in een zeer korte tijd opladen. De wireless powerbank werkt erg simpel. Wanneer jouw toestel de mogelijkheid heeft om draadloos op te laden, hoef je alleen het toestel op de oplader zelf te leggen. Deze draadloze powerbank werkt op basis van de qi techniek wat inhoudt dat er elektrische spanning kan worden opgewekt met magnetisme. 

Hoe werkt zo'n qi draadloze powerbank?

Met behulp van een wireless powerbank is de telefoon zeer makkelijk om op te laden. Wanneer je de smartphone op het dock plaatst zal hij automatisch beginnen met opladen. Op het moment dat je zo'n draadloze oplader dan plaatst op bijvoorbeeld je bureau zal je veel makkelijker en regelmatiger je smartphone opladen. Wellicht zal je niet eens meer bewust zijn van het opladen omdat het geen enkele moeite kost. Met de draadloze powerbank hoef je namelijk geen usb oplaadkabel meer te gebruiken en hoef je niet meer op te zoek te gaan naar stopcontacten die vaak op onhandige plekken zitten. Kortom, leg de telefoon op de draadloze powerbank en het opladen zal beginnen!

Qi is de toekomst

De grote merken zoals Samsung en Apple bieden reeds verschillende smartphones aan die draadloos kunnen opladen. Hoe werkt dit? De qi-oplader heeft een dock met een spoel dat een elektromagnetisch veld uitstraalt. Jouw smartphone of tablet, die beschikt over de functie om qi te ontvangen, heeft ook een spoel die dit veld zal absorberen. Op het moment dat het elektromagnetische veld is geabsorbeerd zal de accu vervolgens snel beginnen met zich te vullen. 

Het draadloos opladen

Met deze qi oplader ben je helemaal klaar voor de toekomst. Steeds meer dingen in het dagelijkse leven beginnen draadloos te worden. De verwachting voor de toekomst is dat de draadloze powerbank de conventionele powerbank zal doen vervangen. Dit zou betekenen dat jij zonder kabel overal en altijd je smartphone kunt opladen.

Op dit moment zijn er op veel plekken in de wereld al restaurants en plekken die tafels met ingebouwde qi opladers hebben. Deze draadloze oplaadpunten worden steeds populairder. Zo heeft starbucks ook in zijn tafels deze opladers ingebouwd waardoor het opladen automatisch gaat gebeuren. Zo kun je lekker koffie drinken terwijl de telefoon automatisch wordt opgeladen. Uiteraard heeft bij lange na niet elk restaurant deze mogelijkheid, maar creëer je deze mogelijkheid zelf door een draadloze powerbank mee te nemen. De verwachting voor de toekomst is dan ook dat er steeds minder stopcontacten worden gebruikt en ben jij met deze draadloze powerbank helemaal klaar voor de toekomst. 

Tot slot

Powerbankcenter.nl biedt 1 jaar garantie op alle producten. Daarnaast is er een ontzettend groot assortiment met diverse producten. Wanneer je niet tevreden bent krijg je je geld terug. Je kunt er ook veilig betalen met de betaamethoden die jij gewend bent. Bestel je op een werkdag voor 18:00u? Dan ontvang je het product de volgende dag al in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »