Onze Top 10 Powerbanks (*voorlopige top 3)

De beste powerbanks volgens Powerbankcenter.nl

1. Onze bestseller: de Megacapaciteit 20.000 mAh powerbank

Deze hoge capaciteit powerbank hebben wij op nummer 1 gezet vanwege zijn voordelige prijs/kwaliteit verhouding! Maar liefst 20.000mAh capaciteit voor een prijs (momenteel in de aanbieding) van 14,99! Bovendien bezit deze externe lader maar liefst 3 uitgangen en lichtjes waarmee de status van de batterij wordt weergegeven. Handig om te zien hoeveel power de powerbank nog over heeft!
Wil je deze liever in het wit? Dat kan ook, kijk dan eens naar deze powerbank. Klik op zwarte megacapaciteit 20.000 mAh powerbank om de productdetails in meer detail te bekijken!

20.000 mAh powerbank

2. Onze nummer 2: de Xiaomi superfast charging powerbank (momenteel tijdelijk uitverkocht)

Wel een van onze duurdere varianten, maar het is dan ook een officieel merk van Xiaomi, die bekend staan om hun krachtige en snelladende usb poorten. Met deze powerbank bent u in ieder geval verzekerd van een goede en hoge capaciteit powerbank, die lang zal meegaan en uw smartphone meerdere keren kan opladen. Hij is wel wat aan de zware kant en de afmeting zijn niet geschikt voor uw broekzak, waardoor het geen ideale externe lader is om zonder rugzak of tas mee te nemen! Klik op Xiaomi snellader powerbank 20.000mAh om het product in meer detail te bekijken!

3. De 12.000 mAh powerbank met lederen beschermlaag van Cager

Cager is een van onze favoriete merken als het om powerbanks gaat. Deze powerbank komt op nummer 3 te staan vanwege zijn mooie lederen afwerking, waardoor de externe lader veel beter tegen een stootje kan. Zo zal de kans op defecten veel kleiner zijn als hij een keertje perongeluk uit uw handen glipt en op een harde ondergrond valt. De capaciteit van 12.000 mAh is een stukje lager dan de voorgaande twee powerbanks, maar toch zal je je smartphone meerdere keren kunnen herladen. Met de twee uitgangen kun je twee devices (smartphone, tablets, etc.) tegelijkertijd opladen. Deze externe lader is dus zeker een aanrader voor degene die een merk powerbank met een redelijke capaciteit zoekt tegen een aantrekkelijke prijs!
Klik op de Cager Lederen Powerbank 12000 mAh - Zwart om alle details te kunnen bekijken.

 

Cager powerbank 12.000 mAh

Meer informatie over onze keuze 4 t/m 10 komt snel op deze pagina te staan!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »